Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Uhapšen zbog sumnje da je napao policajca u Prnjavoru

PRNJAVOR – D.R. uhapšen je u subotu u Prnjavoru zbog sumnje da je napao policajca M.M.

Naime, policijskoj stanici Prnjavor prijavljeno je da je u toku tuča više lica ispred ugostiteljskog objekta u Prnjavoru. Po izlasku na lice mjesta, policijskog službenika M.M.  je fizički napao D.R.

U okviru rada na zaprimljenoj prijavi slobode uhpšeni su i A.S., J.S. i Z.V. zbog počinjenih prekršaja “Tuča i fizički napad” i “Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih finkcija”.

“Protiv lica G.D. i M.S. podnešen je Zahtjev za pokteranje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja ‘Tuča i fizički napad’. Protiv lica D.R. A.S., J.S. i Z.V. podnešen je Zahtjev za pokteranje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja ‘Tuča i fizički napad’ i ‘Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih finkcija’. Navedena lica su, 23.12.2019. godine izvedena pred Osnovni sud u Prnjavoru”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Protiv lica D.R. slijedi podnošenje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button