Banjaluka

Davidov otac pred više stotina Banjalučana: Gospodo, svakim saopštenjem kopate svoju raku sve dublje i dublje!

Davor Dragičević rekao je večeras kako do dana današnjeg nijedna institucija nije uradila ništa po pitanju istrage o smrti Davida Dragičevića.

“Ja Davor Dragičević, Pravda za Davida nećemo otići sa Trga dok ne bude pravda!”, kazao je Davidov otac pred oko 500 Banjalučana, koji su se okupili večeras u Banjaluci.

Loading...

On se obratio i Predsjedniku RS, koji je kazao kako institucije RS treba da daju odgovore u vezi sa svim nejasnoćama a ne da se to dešava na trgovima i ulici.

“Milorad je danas svojom izjavom uvukao politiku. Odsad ćemo i mi tako. Nijedan posao nisu uradili do danas, nijednu proceduru nisu ispoštovali…ništa…Gospodo, naš Strazbur je sve bliže.”, rekao je Davor Dragičević.

On se osvrnuo i na saopštenje MUP-a RS

“Samo vas molim da izdajete vaša saopštenja, ona kopaju vašu raku sve dublje i dublje. Mi smo ljudi, mi smo dostojanstvo. Ja desetog govorim u skupštini, 11. maja ću reći ovdje na Trgu koga treba uhapsiti. Njih da ste uhapsili mi bismo bili ponosni. Pljačka u kući je montirana, ovaj zločin je dugo planiran, uskoro će to svi znati.Pogledajte koliko nas je, previše nas je. Mi ima dajemo vrijeme da izaberu svoj put. Dao sam vam 6-7 imena saučesnika a ništa niste radili. Više vam nećemo davati imena, a do kada ćemo čekati to ćemo mi odlučiti.”, rekao je on.

Ovo je bilo jedno od većih okupljanja Pravda za Davida u Banjaluci.

Nakon obraćanja Davora Dragičevića, puštena je Davidova pjesma “Klinac u getu”.

(buka.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!