Hronika

Tragedija u domu “doktora za rokenrol”: Kćerka Milića Vukašinovića se predozirala

Maja Avdibegović (35), kćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo.

Kako saznaje Avaz.ba od izvora bliskog istrazi, kćerku “doktora” za rokenrol mrtvu je pronašla drugarica, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji, nažalost, nije bilo spasa.

Loading...

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tijela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najvjerovatnije, predoziranje narkoticima ili lijekovima.

Inače, Maja je 1. juna ove godine, takođe, pokušala izvršiti samoubistvo, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spašena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila te je prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gdje je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Popularni muzičar i njegova kćerka, sudeći prema njenim medijskim istupima nakon pokušaja samoubistva u junu, nisu bili u dobrim odnosima. Maja je prije ovoga dva puta dizala ruku na sebe, a za svoje stanje krivila je, sudeći prema njenim medijskim izjavama, oca Milića.

Poznati rok-muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila s ovisnosti o narkoticima.

Izvor
Avaz
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!