Kultura

Ovo su najbolji glumci u 2019. godini

durée de lecture: 3 min

Agencije

Ovo su najbolji glumci u 2019. godini

Od Antonija Banderasa, Adama Sandlera i Leonarda Di Kaprija, ovo su glumci čiji su se radovi u 2019. godini istakli kao najbolji od najboljih.

Bilo je trenutaka u istoriji filma kada su se muški glumci držali tradicionalnih očekivanja od zvezde: muška lepršavost, samopouzdanje, urezana dobra sreća bez usuđivanja otkrivanja osjetljive stranu. Mnogo najboljih glavnih muških predstava godine otkrili su krhke, nesigurne likove koji se bore sa svijetom koji se mijenja oko njih, čak i ako su mnogi od njih dolazili iz filmskih zvijezda.

Prošle godine bilo je puno poznatih glumaca u centru pažnje. Svijet se nadvijao zbog tragične rok zvijezde Bredlija Kupera, u filmu “Zvijezda je rođena”, dok je Rami Malek nadvladao kontroverze “Boemske rapsodije”, da bi postao prvak Oskara. Ovo su najbolja filmska ostvarenja glumaca u 2019. godini.

Antonio Banderas – “Bol i slava”

U filmu “Bol i slava”, Banderas glumi filmskog producenta Salvadora Maljoa, koji liječi svoju depresiju i bol u leđima moćnim koktelom tableta protiv bolova, alkohola i heroina, dok se osvrće na priču o svom životu u filmu. Banderas nikada nije imao ovakvu ulogu: intiman, suptilan, emotivan, osjetljiv.

Kristijan Bejl – “Ford v Ferari”

U središtu udaraljki, kostiju koji utrkuje, intenzivan film trkačkog automobila “Ford v Ferrari” su dva jin i jang prijatelja i saradnika koji su potrebni jedno drugom. Čvrsta, napeta i emotivna zabava filmaše stavlja u dramu iz stvarnog života iza dizajnerskog trkačkog automobila Karol Šelbija (Mat Dejmon) i nadarenog, čvrsto ranjenog vozača Ken Milesa (Kristijan Bejl)

Adam Drajver – “Priča o braku”

Glumac je oduvijek vrhunski projektovao pasivno-agresivni oklop, ali “Priča o braku” produbljuje taj potencijal ubrizgavajući ga naturalističkim lakom. Nakon tri prethodne saradnje sa Baumbačom, hemija glumca i režisera nije mogla biti jasnije definisana, budući da “Priča o braku” upada u sve aspekte vozačevih kreativnih snaga kako bi ih pojačao na potpuno nov način. On je otkrovenje!

Leonardo Di Kaprio – “Bilo jednom u Holivudu”

Tokom skoro tri decenije karijere, Di Kaprio se nikada nije ni približio da se suoči sa vrstom nevažnosti koji se nadima nad izblijedelim holivudskim zvijezdama Rika Daltona. Ali kako savršeno hvata taj osećaj očaja u ljubavnom pismu Kventina Tarantina industriji koja je nestala. Rik varira između taštine i samosažaljenja dok razmišlja o oživljavanju svoje karijere.

Edi Marfi – “Dolemite Is My Name”

Marfi nastanjuje Mureov lik razvijajući sopstvenu ulogu za performanse. To je biopic kome ne treba tragični skretanje na levu stranu da bi se istražila opasnost od uspjeha, a umjesto toga se slavi – uglavnom kroz Marfija/Mur, okrećući svoje reflektore na noseću ulogu.

Hoakin Finiks – “Džoker”

Gledajući “Džokera”, ne može se poreći smisao da je Finiks uradio više od toga da se pretjerano eksponirani lik stripa. Glumac je uspio da uđe potpuno u Džokerovu psihu, povlačeći lik pop kulture do Zemlje i čineći ga stvarnim. To je transgresivno dostignuće koje ovaj kontroverzni film pretvara u glumačku ulogu vijeka.

Brwd Pit – “Ad Astra”

Astronaut Roj Mekbrajd (Brid Ptt) putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem (Tomi Li Džons) koji je nestao i kako bi otkrio misteriju koja preti da ugrozi opstanak naše planete.

Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mjesto u kosmosu.

Adam Sandler – “Neobrezani dragulji”

Nakon što je debitirao na Netfliksu komedije “Smiješno 6” u 2015. godini Adam Sandler postao je jedan od glavnih aktera platforme. Iako Netfliks obično ne objavljuje svoje brojeve. To je nedavno međutim, objavljeno za film “Misterija u Sredozemlju”, u kojem igraju Sandler i Jennifer Aniston, premašio je 17 miliona pregleda.

“Neobrezani dragulji” stiže na Netfliks 25.decembra. Ranije će se film još uvijek prikazivati ​​na filmskom festivalu u Torontu, a biće prikazan u ograničenom krugu u Sjedinjenim Državama, gdje će pokušati da osigura mjesto za Oskara 2020. godine.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!