Politika

Iz prijedorskog DNS-a isključena četiri odbornika

Odbornici DNS-a u Skupštini grada Prijedor Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac isključeni su iz DNS-a jer su odlučili formirati samostalni klub odbornika i nastaviti svoje buduće djelovanje mimo usaglašene politike stranke, saopšteno je danas iz prijedorskog DNS-a.

Iz prijedorskog DNS-a ističu da to smatraju “izdajom najgore vrste, jer upravo ova četvorica su imala i najveću podršku rukovodstva DNS-a kada su se kreirale odborničke i poslaničke liste”.

– Ne samo da su izdali one koji su im omogućili da budu ono što jesu, nego su izdali i one koji su za njih glasali i koji su očekivali da se u Skupštini bore za njihove interese i interese sredina iz kojih dolaze – navodi se u saopštenju.

Prijedorski DNS ocjenjuje da je porazna činjenica da su kao odbornici postali najprepoznatljiviji onog trenutka kada su napustili DNS i da nisu ni mogli drugačije jer su “Skupštinu smatrali izvorom prihoda”.

– Politiku su podredili pojedinačnim interesima – istaknuto je u saopštenju.

Prijedorski DNS poručio je ovim odbornicima da toj stranci ne moraju više ništa objašnjavati, nego da objašnjavaju svojim prijateljima, rodbini, komšijama i kumovima, a i građanima ako ikada više budu u prilici da budu kandidati za bilo šta.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!