Društvo

Cvijanović: Svaki čovjek i institucije zajedno rade na stabilnosti i napretku Srpske

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas da je 9. januar – Dan Republike veliki dan za Srpsku i da tim povodom institucije pokazuju odnos prema ljudima koji su ostvarili dobre rezultate, doprinijeli razvoju i promovisali Republiku Srpsku.

– Svima čestitam 9. januar – Dan Republike i želim da živimo u dobroj, stabilnoj i razvijenoj Republici Srpskoj. Ono što danas imamo mnogo je bolje u odnosu na ono što smo imali u vremenu iza nas, ali sam sigurna da ovo što danas imamo nije ni blizu dobro onome što ćemo imati u budućnosti – rekla je Cvijanovićeva u obraćanju na svečanoj dodjeli odlikovanja zaslužnim institucijama i pojedincima u Banjaluci.

Ona je istakla da svaki čovjek i institucije zajedno rade da bi Srpska bila stabilna i uspješnija.

– Želim vam zahvaliti što ste došli da uveličamo ovaj dan i primite priznanja, te da zajedno iskažemo poštovanje prema naporima koje ulažemo kao zajednica da bismo je učinili još boljom i prosperitetnijom. Bilo je mnogo izazova, ali ja vjerujem u Srpsku u kojoj uspjeh svakog pojedinca postaje uspjeh cijele zajednice i u kojoj se sa uspjehom Republike može identifikovati svaki pojedinac – naglasila je Cvijanovićeva.

Ocijenivši da je do sada mnogo postignuto, Cvijanovićeva je zahvalila odlikovanima što su u svojim oblastima dali maksimum.

– Na republičkim institucijama je da priznamo te napore i da iskažemo poštovanje prema vama – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da će 9. januar – Dan Republike i ove godine biti obilježen ponosno i dostojanstveno.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!