Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Privreda

U subotu praznik za ljubitelje kobasica u Bosanskom Petrovcu

BOSANSKI PETROVAC – Udruženje građana “Ruralni razvoj” i Opšta poljoprivredna zadruga “Ecorural” iz Drinića organizovaće u subotu, 25. januara, peti “Festival kob(j)asice”, a koji će biti održan u selu Bravsko, kod Bosanskog Petrovca.

Naime, kako je najavljeno iz ovog udruženja, centralni događaj je kao i svih godina do sada ocjena kvaliteta gotovih suhomesnatih proizvoda, a manifestacija je popraćena nizom drugih sadržaja.

Događaj biće održan u prostorijama mjesne zajednice Bravsko, a dostava uzoraka kobasica za ocjenjivanje biće moguća do 14 časova.

Inače, ove godine se obilježava mali jubilej, odnosno peta godina zaredom kako se održava ova manifestacija, pa se očekuje veliki broj posjetilaca.

“Učestvuju takmičari iz BiH i drugih zemalja regije. Udruženje ima misiju afirmacije ruralnih područja u svim segmentima. Najbolji način za to je održavanje tradicije i jačanje identiteta”, rekli su iz Udruženja građana “Ruralni razvoj” i pozvali sve zainteresovane, a posebno gurmane, da u subotu dođu u Bravsko, probaju specijalitete i uživaju u programu petog “Festivala koba(j)sice”.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button