Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Patrijarh Pavle na samrti blagoslovio Đokovića: “To mu je bio dar od Boga”

Dijana Đoković, majka Novaka Đokovića, otkrila je detalje iz života svog sina koje je malo ko znao. 

U intervjuu za “Sport klub”, Dijana je do detalja ispričala stvari iz Novakovg života i vratila se na sam početak, njegovo detinjstvo i odlazak od kuće. 

Ono što je za nju bilo najbolnije jeste Novakov odlazak “preko bare”.

– Molim te, Jelena, uzmi ga da bi napredovao, on mora da ode odavde da bi napradevao. Otišao je sa 13 godina “preko bare” sa Goranom uz pomoć Jelene Denčić. Znala sam da je u dobrim rukama, jer te akademije jesu dobre, ali nije to to dok nema neko sa njim. Ja sam non-stop zvala da vidim kako je, oni su mu bili kao otac i majka. Već tada se vidjelo da će biti veliki igrač, šta je sve radio sa tijelom, zvali su ga čovjek od gume. Sve je poštovao šta se radi, zagrijevanje, istezanje, sve je poštovao. Tamo sreo Ivaniševića i gledao ga kao boga, on mu je davao čokoladice i mnogo ga je Novak volio. Dok je bio tamo družio se sa našom djecom odavdje i oni su mu bili jedino društvo, počela je Dijana priču o Novaku i nastavila sa pričom o Marku i Đorđu.

Dijana se prisjetila i istorijske posjete Patrijarhu Pavlu za koju do sada je malo ko znao. 

– Novak je uvijek uz sebe ima krst koji mu je poklon sa Hilandara koji nosi kao svoju amajliju, on je vjerujući. Sjećam se takođe, mi smo došli u posjetu Patrijarhu Pavlu dok je ležao u bolnici, došli smo porodično, on je bio u polusnu. Đakon, koji je bio tu uz Patrijarha rekao nam je da izađemo i taman kada smo krenuli, Patrijarh Pavle je otvorio oči koju su bile nebesko plave, pogledao je Novaka i dao mu je blagoslov koji nam mnogo znači. To je bio dar od Boga koji Novak nikada neće zaboraviti.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button