Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Košarkaški savez Srpske osudio objavu Mladog Krajišnika

Košarkaški Savez Republike Srpske saopštio je danas da “osuđuje postupke i objave na portalu Košarkaškog kluba Mladi Krajišnik Banjaluka, po završetku Finalne utakmice KUP-a Republike Srpske koja je odigrana u Banjaluci između KK Mladi Krajišnik i ŽKK Orlovi”.

Vodeće tijelo košarke u Srpskoj navelo je da je će Izvršni odbor na sjednici koja je zakazana za 12. februar razmatrati i ovaj slučaj te će donijeti odgovarajuće zaključke i odluke.

“Očekujemo da će novo rukovodstvo KK Mladi Krajišnik koje narednih dana treba da bude imenovano, imati u vidu dešavanja u i oko KK Mladi Krajišnik u posljednjih nekoliko godina, te da ovakvih i sličnih dešavanja više neće biti, kako u interesu košarkaškog sporta, tako i u prvenstvenom interesu KK Mladi Krajišnik Banjaluka”, saopšteno je iz Košarkaškog savez Srpske.

Prašinu je podigla objava sa Fejsbuk nalogu Mladog Krajišnika gdje je Orlovima “čestitano” na osvajanju četvrtog trofeja Kupa Srpske navodeći da su “legija stranaca i starica, promoterke LGBT pokreta” i “da im minimalno treba 15 godina da bi stigli 19 trofeja pobjednika Kupa Republike Srpske Mladog Krajišnika”.Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button