Hronika

Jednomjesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo kod manastira Liplje

Okružni sud u Doboju odredio je jednosmjesečni pritvor licu iz Teslića čiji su inicijali M.D. /23/ osumnjičenom za ubistvo lica I.M. tokom vjerskog skupa u blizini manastira u Gornjem Liplju, saopšteno je iz dobojskog Okružnog tužilaštva.

Pritvor je određen zbog bojazni da će osumnjičeni boravkom na slobodi ponoviti krivično djelo i vanrednih okolnosti koje ukazuju na postojanje opasnosti od remećenja javnog reda.

Loading...

M.D. je osumnjičen da je u nedjelju, 5. avgusta, nakon verbalnog sukoba, više puta ubolo nožem u grudni koš i stomak I.M. koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta, navodi se u saopštenju.

Nakon ispitivanja M.D. u ponedjeljak, 6. avgusta, postupajući tužilac je dostavio Okružnom sudu u Doboju prijedlog za mjeru pritvora uz obrazloženje da bi osumnjičeni, boravkom na slobodi mogao ponoviti isto ili slično krivično djelo, budući da je riječ o licu sklonom vršenju krivičnih djela protiv života i tijela, protiv kojeg se vodi krivični postupak za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!