Banjaluka

Banjaluka: Od danas dostava namirnica starim i bolesnim

Grad Banjaluka od danas je omogućio dostavu hrane i drugih namirnica starijim, bolesnim i nemoćnim osobama, a servis će biti aktivan sve dok traje epidemiološka situacija u vezi sa virusom korona.

Cilj akcije pod nazivom “Niste sami” jeste da potencijalno najugroženije kategorije stanovništva ostanu kod kuće, a da im namirnice budu dostavljane u domaćinstva, saopšteno je iz Gradske uprave.

Loading...

Sistem će raditi svaki dan, osim nedjelje, a pravo na korištenje usluga imaju stariji od 65 godina, kao i hronični bolesnici, trudnice, slabovida lica i druge zdravstveno ugrožene osobe.

Sistem funkcioniše tako što korisnik poziva telefonom kol-centar servisa na broj 065/ 01 02 03, ostavlja lične i podatke o tome koje su mu namirnice potrebne.

– Namirnice se mogu naručivati od 8.00 do 16.00 časova, a isporuka je do 18.00 – pojašnjavaju iz Gradske uprave, uz napomenu da je moguće naručiti do 15 namirnica, u najvećoj pojedinačnoj težini do tri kilograma, a nije moguće naručivati alkohol i luksuznu robu.

Po dostavi dostavljaču se plaća roba uz izdati fiskalni račun, a cijena namirnica je ista kao u tržnom centru, bez dodatnih troškova dostave.

Sistem pokriva urbano područje Banjaluke u granicama do naselja Karanovac – do motela “Dragana”, do željezničke rampe u naselju Zalužani, do naselja Pavlovac i do naselja Šargovac.

– Za nekoliko dana u funkciji će biti i servis za dostavu lijekova istim kategorijama stanovništva – ističu iz Gradske uprave.



Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!