Banjaluka

Banjaluka će uspješno savladati sve izazove u novonastaloj situaciji

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović,  povodom 22. aprila – Dana grada i dana oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, uputila je čestitku gradonačelniku Igoru Radojičiću i građanima Banjaluke.

– Vama, predsjedniku Skupštine grada, odbornicima, zaposlenim u Gradskoj upravi i svim građanima Banjaluke čestitam 22. april – Dan grada i dan oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu – navodi se u čestitki predsjednice Srpske.

Loading...

U čestitki se podsjeća da je Dan oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu jedan od najznačajnijih datuma u istoriji grada.

– Ponosni na slavnu antifašističku prošlost, danas se sa pijetetom sjećamo i odajemo dužnu počast oslobodiocima Banjaluke, koji su u borbi za slobodu, uzvišene ideale i ciljeve položili svoje živote. Iako ovaj važan datum, koji simbolizuje otpor i pobjedu, ove godine obilježavamo u drugačijim okolnostima, uvjerena sam da će Banjaluka kao i mnogo puta do sada, uz odgovornost i solidarnost svih, uspješno savladati sve izazove u novonastaloj situaciji – navodi se u čestitki Cvijanovićeve.

Predsjednica je izrazila punu podršku i uvjerenje da će Banjaluka vrlo brzo nastaviti zacrtanim putem razvoja i prosperiteta, na dobrobit svih građana, ali i Republike Srpske.Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!