Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Vinko Marinović: Meč sa Tuzlom shvatiti kao finale

Fudbalere Borca čeka prvi ispit u nastavku premijerligaške trke.

U goste Borcu u nedjelju sa početkom u 17.30 časova stiže ekipa Tuzla Sitija.

“Čeka nas jedna teška utakmica. Proljećni dio sezone je uvijek zahtjevniji i teži. Mi ćemo se postaviti tako da nam je svaka utakmica finale. Imamo svoj cilj kojem težimo. Znamo šta nas čeka i ono što moramo da radimo na ovoj utakmici. Dolazi nam ekipa Tuzla Sitija koja je promijenila trenera tokom pauza i koja je odigrala jednu veoma dobru utakmicu sa Veležom u Kupu BiH. Mi idemo od utakmice do utakmice i ova sljedeća nam je najvažnija. Tako ćemo se i postaviti na terenu” rekao je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac.

Van stroja je jedino David Čavić, dok su ostali igrači na dispoziciji stručnom štabu. Među stative će Marko Milošević koji je pun hvale na račun svega što ga je dočekalo u Banjaluci.

„Osjećam se sjajno ovdje. U karijeri sam promijenio dosta klubova, ali ne sjećam se da sam za tako kratko vrijeme zavolio klub i da se tako lijepo osjećam, i ja i moja porodica, ovdje u Banjaluci i u klubu. Trudim se da dajem svoj maksimum, prije svega da se dokažem šefovima, saigračima i publici i da ostvarimo svoje ciljeve. Znam koliko Banjaluka i navijači žele da se osvoje trofeji i daćemo sve od sebe da to uradimo” rekao je Milošević.

Upoznat je Milošević i sa kvalitetom ekipe Tuzla Sitija.

„Njihova pozicija na tebeli sigurno nije pravo mjerilo kvaliteta koji posjeduju u igračkom kadru. Dobra su ekipe i čeka nas težak posao. Ipak, znamo svoj cilj. Dobro smo radili, i uvjeren sam da, ako damo svoj maksimum kao što smo to radili do sada, onda ni rezultat neće izostati“ poručio je Milošević.

Preuzeto sa: nezavisne.com

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button