Banjaluka

Davidov otac: “Jednom ste ga ubili, drugi put nećete”

Sučesništvo u ubistvu je teže nego ubistvo. Kazna za ovo djelo je 40 godina, što je bolja opcija za nas nego smrtna kazna, poručio je danas sa banjalučkog Trga Krajine, Davor Dragičević, otac nastradalog Davida.

– Lukače, pogledaj Davidove oči, tvoje oči i njegove nisu jedno. Kad si sve prećutao, ja ću ti reći. Vrijeme gašenje telefona je 2.40, a ne 3.40 kako si rekao. Tu djecu više nemojte saslušavati i dovoditi na poligraf, nemojte ih učiti. Ne znam šta radi tih 20 inspektora, šta ste otkrili, ja nemam nijedan dokument – poručio je ožalošćeni otac.

Loading...

Dodaje da iako Dragan Lukač, ministar MUP RS kaže da nema krivičnih elemenata u ovom slučaju, on mu poručuje da ima.

– Političkih ambicija nemamo, svi političari su dobro došli kao ljudi, a ne kao nosioci tih funkcija. Lukaču, jednom ste ga ubili, drugi put nećete – ističe Dragičević, nakon čega su svi okupljeni uglas ponavljali “Pravda”.

On je pojasnio da su mu fotografije sa Fejsbuka uklonjenje zato što su uznemirujuće, a “samo za policiji nisu”.

– U subotu ćemo svi biti dostajanstveni i niko neće praviti probleme – kazao je Dragičević.

Još jednom se svima zahvalio i pozvao sve da dođu u subotu, a zatim su prisutni pročitali saopštenje u kojem su naveli da oni koji hoće mogu obući floroscentne prsluke da pokažu svima da su oni redari i da čuvaju grad.

– Ako ko pokuša da pravi probleme samo se svi odmaknite od njega da ga svi vide – rekao je Dragičević i pozvao političke partije da pređu sa riječi na djelu.

Kaže da su MUP RS i organizovani kriminal zamijenili uloge.

Tokom okupljanja desio se manji incident kada se pojavio kamerman jedne televizije, kojeg su otjerali. Davor je rekao da svi ostanu dojanstveni i da niko ne smije praviti incidente.

Na Trgu Krajine su i danas bili prisutni pojedini političari.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!