Sport

Velika borba i pobjeda Đokovića nad Ćorićem

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo turnira masters serije u Monte Karlu, pošto je sa 2:0 (7:6, 7:5) u setovima savladao hrvatskog igrača Bornu Ćorića, u meču koji je trajao više od dva sata. Naredni rival Novaku biće Dominik Tim.

Velika borba dva tenisera viđena je u prvom setu (razmijenjen je po jedan brejk), koji je poslije 66 minuta igre riješen u taj-brejku 7:6 (7:2) za Novakovo vođstvo.

Loading...

Taj finiš, u kojem je Ćorić propustio nekoliko dobrih šansi da povede, odrazio se na igru Hrvata, pa je uslijedio pad u igri i koncentraciji, koji se manifestovao sa dva izgubljena servisa na stratu drugog seta.

Tu ukazanu šansu Novak, koji ponovo nije blistao, ipak nije uspio da iskoristi, propustio je čak devet meč lopti na svoj servis i dozvolio Ćoriću da se potpuno vrati u set na 5:5.

Međutim, tada kao da je proradio inat, sleijdi brejk pa siguran servis gem za 7:5 u drugom setu i ukupne pobjede u meču od 2:0.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!