Sport

Oko 300 plivača na “22. aprilu”

Deveti međunarodni plivački miting “22. april” biće održan u subotu i nedjelju na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci u organizaciji Akademskog plivačkog kluba “22. april”.

Takmičenje je u skolpu “Velike nagrade balkanskih gradova”, prvi miting je održan u Sarajevu (organizator PK Bosna), drugi je bio u Beogradu (PK 11. april), a treći, posljednji, je u Banjaluci.

Loading...

Završna ceremonija i svečana dodjela “Velike nagrade balkanskih gradova” biće održana po završetku mitinga u Banjaluci. Trećeplasirani plivač i plivačica na osnovu ukupnog zbira osvojenih malih bodova će biti nagrađeni sa po 500 evra, drugoplasirani plivač i plivačica sa po 750 evra, dok će prvoplasirani plivač i plivačica biti nagrađeni sa po 1.000 evra.

Očekuje se oko 300 plivača i plivačica iz BiH i zemalja okruženja. Takmičenje se odvija u četiri dijela. Prvi počije u devet časova, drugi u 17.30, treći dio u nedjelju počinje u devet, a četvrti u 17.30. Svečano otvatanje je u subotu u 16.30, javljaju Nezavisne novine.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!