Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Na ponovnom javnom uvidu RP “Centar – Aleja”

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je nacrt Regulacionog plana „Centar – Aleja“ izložen na ponovni javni uvid od 18. do 25. aprila 2018. godine.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulica Mladena Stojanovića, Kralja Petra I Karađorđevića, Trive Amelice, Bulevara Srpske vojske i Aleje Svetog Save, površine 71,71 ha i izložen je na ponovni javni uvid prostorijama preduzeća „Ruting“ – Banja Luka – Ulica Prvog krajiškog korpusa br.16, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama mjesnih zajednica Centar 1, Borik 2 i Rosulje, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana je objavljen i na internet stranici grada.

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 25. aprila 2018. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja se nalazi u prostorijama u kojima je nacrt izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button