Banjaluka

Servisne informacije

Servisne informacije za 25. april. Banjaluka u protekla 24 časa:

Policijska uprava Banja Luka – evidentirano je jedno krivičnno djelo. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Loading...

Služba hitne pomoći – pregledano je 100 pacijenata i obavljeno je 14 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je 10 beba: sedam djevojčica i tri dječaka.

Vatrogasna jedinica – jedna intervencija.

Prognoza vremena RHMZ – pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme uz malu oblačnost u drugom dijelu dana. Vjetar slab, zapadnih smjerova. Minimalna temperatura vazduha oko 11°C, a maksimalna dnevna oko 29°C.

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

od 08,00 do 14,00 časova – dijelovi naselja: Bukvalek i Kola, te dijelovi ulica: XX kuljanska, XXII kuljanska, Novaka Pivaševića i Ilije Garašanina.

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA 24. I 25. APRILA:

U vremenu od 8.00 do 16.00 časova, na poligonu Manjača, pripadnici Oružanih snaga BiH izvodiće aktivnost bojevog gađanja. U pomenutom terminu, tokom gađanja, nije dozvoljeno kretanje ljudstva i stoke u zoni poligona Manjača, te će biti obustavljen saobraćaj na putnoj komunikaciji Banja Luka-Čađavica, u dijelu puta od naselja Kola do naselja Stričići. Na prilaznim putevima strelištu biće postavljena signalizacija za upozorenjima da je gađanje u toku.

OBUSTAVE SAOBRAĆAJA OD 10. APRILA 2018. GODINE:

Zbog izgradnje podzemne infrastrukture u okviru izgradnje puta za Priječane, od utorka 10. aprila, na putu za Priječane, svakim radnim danom i subotom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse. Obustava će trajati 30 dana, a za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Autobusi na redovnoj liniji za Priječane, kao i na republičkim linijama za Veliko i Malo Blaško i Šušnjare, saobraćaće bez promjena, odnosno na njih se ne odnosi obustava saobraćaja.

U Ulici Stevana Bulajića, na dijelu od Ulice Jug Bogdana do Krfske ulice, biće obustavljen saobraćaja za sva vozila, i to u narednih 15 dana. Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova podzemne infrastrukture u okviru izgradnje spoja stočnog tranzita. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne saobraćajnice te se mole vozači za poštovanje iste, kao i za strpljenje i razumjevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!