Banjaluka

Upozorenje, lažni električari varaju Banjalučane

Iz preduzeća “Elektrokrajina” Banjaluka su upozorili da su se na području Banjaluke pojavila lica koja se lažno predstavljaju kao radnici ovog preduzeća, tražeći novac od kupaca električne energije.

– Prema našim saznanjima, ta lica se lažno predstavljaju kao prethodnica ekipe električara “Elektrokrajine” ili Radne jedinice “Elektrodistribucija” Banjaluka koji će, navodno, izvršiti izmještanje mjernih uređaja (brojila) iz objekata kupaca električne energije, te za te usluge traže da im kupci na licu mjesta u gotovini isplate određeni novčani iznos – navode iz “Elektrokrajine”.

Loading...

Iz ovog preduzeća ističu da su o tim saznanjima upoznali Policijsku upravu Banjaluka.

Iz “Elektrokrajine” obavještavaju kupce električne energije da ovlašteni terenski radnici ovog preduzeća ne mogu tražiti uplatu na licu mjesta, pogotovo u gotovini, za bilo kakve usluge, ističući da se naplata isključivo obavlja preko žiro-računa.

Radnici “Elektrokrajine”, kako ističu iz ovog preduzeća, pri ulasku u posjed kupca, na njegov zahtjev, moraju pokazati radni nalog i akreditaciju sa ličnim identifikacionim podacima.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!