Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Privreda

Dobra prodaja karata za nove destinacije sa banjalučkog aerodroma

Letovi Brisel-Banjaluka i relacija Banjaluka-Memingen skoro su rasprodani. Sedam dana od objavljenih vijesti o novim letovim sa aerodroma u Mahovljanima, prodaja karata cvjeta.

Niskotarifna kompanija „Ryanair“ čiji će avioni krajem oktobra prvi put poletjeti sa banjalučkog aerodroma, i više je nego zadovoljna. Pismeno su obavijestili i v.d direktora Duška Kovačevića da su zadovoljni potražnjom karata.

“Ja sam prije nekoliko dobio jedan mejl od njih gdje su oni potvrdili da prodaja karata ide izuzetno dobro. I ja sam zaista zbog toga sretan. Ko je mogao od građana banjaluke zamisliti da će moći provesti vikend u Briselu hajde da kažem za 50 evra. Vi sad imate mogućnost da odletite petkom, da se vratite ponedeljkom za 50 evra”, rekao je Duško Kovačević, v.d. direktor Aerodroma Banjaluka.

Nakon što se potez sa irskom kompanijom dobro pokazao, u Ministarstvu saobraćaja i veza već imaju nove planove.

“I to se pokazalo već u startu kao pun pogodak jer su, za Brisel istog dana maltene pokupovane sve karte, kako ja imam informaciju. A sve je zavisno od zainteresovanih putnika. Nadam se da Banjaluka i Republika Srpska ima te zainteresovane putnike. Mi smo definitivno i objavili da smo najdalje stigli i sa ‘Rajanerom’ koji od jeseni startuje sa dvije destinacije”, rekao je Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza RS.

Aerodrom Banjaluka potpuno je spreman za nove izazove, kaže Neđo Trninić. Putnici će iz Banjaluke ove godine letjeti na nekoliko destinacija.

Prvi letovi za Brisel i njemački Memingen zakazani su za kraj oktobra ove godine. Sa aerodroma u Mahovljanima 19.juna poletjeće i prvi avion za Antaliju. Posljednji u ovoj sezoni zakazan je za 11. septembar.

Ponedeljkom i petkom avioni će letjeti do Briselskog aerodroma Šarlroa. Put će trajati nešto više od dva sata. Utorak i četvrtak biće rezervisani za jug Njemačke.

(atvbl.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button