Magazin

“Predizborni poklon koji će pasti ljudima na glavu”: Reagovanja na Tviteru o kišobranima u Gospodskoj

Raznobojni kišobrani koji su prije nekoliko dana postavljeni u Gospodskoj ulici u Banjaluci, mnoge su oduševili, nekima se baš i ne sviđaju, ali jedno je sigurno – svi pričaju o njima, naročiti na Tviteru.

Tviteraši su brže-bolje dali svoj sud na novi ukras u gradu, a pored oduševljenih ima i onih kojima se kišobrani ne sviđaju, ali i onih koji ih se plaše.

Kišobrani su vrlo brzo postali omiljeno mjesto za slikanja mnogih, ali postali su i jedna od glavnih tema za komentarisanje banjalučkih tviteraša, koji su, kao i svaki put bili i više nego inspirativni.

Dok ih jedni kritikuju, drugi ih brane, a mnogi su imali i kritike na to što šareni kišobrani uopšte nisu šareni, već imaju samo tri boje.

Sviđali vam se kišobrani ili ne, moramo priznati da tviteraši uvijek nađu duhovit način da se požale na nešto, ili da pohvale neku od novina u gradu.

Žalili su se tviteraši i na to da je ideja već viđena, a neki su primijetili da je instalacija “popustila” pa su kišobrani već počeli da padaju. Možda su strahovi nekih tviteraša ipak opravdani.

https://twitter.com/iz_vrzinog_kola/status/989422289950314496

https://twitter.com/SvjetlanaGajic/status/987594704001929216

(srpskainfo.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!