Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Banjalučanin u komi nakon što ga je zgazio kolega

D. Ć. (22) iz Banjaluke bori se za život nakon što ga je u naselju Motike udario kombi “folksvagen kedi”, za čijim je volanom bio Dragiša Gligorić (20) iz Laktaša.

Mladići su u nedjelju na putu Dragočaj – Motike prevozili drva u kombiju, prilikom čega je došlo do nesreće. Nakon što je, najvjerovatnije nenamjerno, udario prijatelja, Gligorić ga je odvezao kući, a potom pozvao Službu hitne pomoći, koja je mladića prevezla u Univerzitetsko-klinički centar (UKC) RS u Banjaluci. Umjesto da prijavi kako je došlo do nesreće, Gligorić je policiji ispričao da je mladića pretukao nepoznati muškarac.

Radeći na rasvjetljavanju ovog slučaja, policija je otkrila da mladić nije zadobio povrede u tuči, već da ga je kombijem udario Gligorić, nakon čega je uhapšen.

Prema nezvaničnim informacijama, Gligorić je istog dana inspektorima priznao šta se stvarno desilo. U Univerzitetsko-kliničkom centru rekli su da je povrijeđeni mladić u teškom stanju.

– Pacijent D. Ć. je primljen sa teškim povredama sa dominantnom povredom glave. Smješten na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje i nalazi se na aparatima za disanje. U stanju je duboke kome i sve dalje prognoze su neizvjesne – kazali su u UKC-u.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su, navodeći inicijale, da Gligorića terete za ugrožavanje javnog saobraćaja.

– Obavili smo uviđaj na mjestu nesreće sa vještakom saobraćajne struke. Radimo na utvrđivanju svih okolnosti u ovom slučaju. O svemu je obaviješteno i Okružno tužilaštvo Banjaluka, a dežurni tužilac Slobodan Salić je rukovodio uviđajem – navela je portparolka Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović.

(glassrpske.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button