Politika

Šešić: Banjaluka nije bezbjedan grad

Obračun koji se sinoć dogodio u centru Banje Luke samo je nastavak događaja koji vode ka jednom jedinom zaključku – Banja Luka više nije siguran grad, rekao je danas poslanik Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić.

„Obračun se dogodio u centru grada, u blizini Narodne skupštine RS i Palate Republike, u blizini najvećeg hotela u Banjoj Luci i u blizini mnogobrojnih kafića. Zar je to bezbjednost kojom se u posljednjih mjesec i po dana hvali vlast? Svi obračuni i napadi koji su se u posljednjih 45 dana desili, dogodili su se u samom centru grada, a to znači da niko više nije siguran i da roditelji sa strahom šalju djecu i u najobičniju šetnju“ – rekao je Šešić.

Loading...

Šešić je kazao da su mnogobrojni obračuni, napadi i nerazjašnjeni slučajevi u Banja Luci od kojih je poslednji sinoćnje puškaranje u centru Banja Luke znak da je upaljen „crveni alarm“ u najvećem gradu Republike Srpske kada je u pitanju bezbjednost.

„Ako posmatramo hronološki ovo je već šesti incident u Banja Luci u poslednjih nekoliko mjeseci. Bombaški napadi i napadi zoljom, puškaranje u strogom centru grada, sumnjiva smrt mladića Davida Dragiččevića uznemirili su građane Banja Luke, koja je nekad bila miran grad“ – istakao je Šešić

Šešić je još jednom pozvao sve nadležne institucije da ne guraju glavu u pijesak pred bezbjednosnim izazovima već da urade sve na rasvjetljavanju svih događaja u poslednjih nekoliko mjeseci koji su značajno ugrozili bezbjednost građana Banja Luke.

(BN)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!