Politika

Lukač: SDS na čelu sa Govedaricom ima za cilj kriminalizaciju MUP-a

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač, izjavio je Srni da su SDS i predsjednik te stranke Vukota Govedarica glavni mehanizam u pokušaju kriminalizacije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske i ponovnog pokretanja reforme policije s ciljem oduzimanja nadležnosti Republici Srpskoj da brine o svojoj bezbjednosti, kao i bezbjednosti svojih građana.

Na pitanje Srne da prokomentariše tvrdnju Govedarice da “u MUP-u Srpske postoji ‘zemunski klan'” i da je “narod izgubio povjerenje u institucije Srpske”, Lukač je rekao da je to “notorna laž s ciljem kriminalizacije MUP-a”.

Loading...

“Ove sramne tvrdnje koje je izrekao Govedarica rezultat su projekta koji su zajedno osmislili Savez za promjene i bošnjačke stranke s ciljem ponovnog pokretanja reforme policije, što potvrđuje i izjava /predsjednika SDP-a BiH/ Nermina Nikšića da je ‘potrebno ukinuti policiju koja izgubi povjerenje naroda'”, istakao je Lukač.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!