Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Banjaluka: Rođeno je 17 beba!

Izvještaj za subotu 19. maj, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: Evidentirano je pet krivičnih djela: jedna krađa i četiri pod “ostalo”. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, povrijeđenih lica nije bilo.

Stanica hitne pomoći: Pregledano je: 64 odrasla pacijenta i 27-oro djece, a obavljena je 21-a kućna posjeta.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 17 poroda i rođeno 17 beba: 8 djevojčica i 9 dječaka.

Vatrogasna brigada je imala dvije intervencije: požar i tehnička intervencija.

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti u vremenu od 08,00 do 17,00 časova dio naselja Bočac. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod: Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena za Banjaluku: Jutro malo toplije uz malu ili umjerenu oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano i prijatno toplo vrijeme uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti tokom popodneva. Vjetar slab, sjeverni. Minimalna temperatura vazduha oko 11°C, a najviša dnevna oko 25°C.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button