Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Igre bez granica za djecu prvi put u Banjaluci

Prve igre bez granica za djecu u BiH “Igrosvijet” biće organizovane 26. maja u vodenom parku u Banjaluci.

Namjera ovog lijepog druženja je da promoviše aktivnosti koje razvijaju maštu, kreativnost, razigranost i bezbrižnost djece i čine ovaj svijet boljim i sigurnim mjestom za njihov rast i razvoj.

Za djecu će biti organizovane radionice primjerene različitim interesima i uzrastu: naučna, ekološko–kreativna, plesna, slikarska, muzička i sportska radionica kao i kroz dodatne zabavne sadržaje, najavili su iz IN fondacije – fondacije za unapređenje socijalne inkluzije djece i mladih u Bosni i Hercegovini, koja je organizator igara.

Program počinje u 11 časova, a sve radionice su besplatne.

Naučnu radionicu vodiće tako glumac Duško Mazalica, u ulozi profesora “Atoma”, udruženje “Zdravo da ste” učiće najmlađe izradi predmeta od recikliranog materijala i kako se sviraju bubnjevi, koregorafkinja Natalija Ninić modernom baletu, a slikarskim tehnikama umjetnik Nikola Kašterović.

Na samom kraju događaja planirana je i trka gumenih patkica kojom se namjerava promovisati veća uključenost firmi i pojedinaca u brigu o djeci, a cilj je i prikupiti novac za nove projektne aktivnosti ove fondacije.

(srpskainfo.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button