Sport

Sportske vještine u Mrkonjić Gradu pokazalo 300 učenika

Mrkonjić Grad – Sportska dvorana u Mrkonjić Gradu juče je bila rezervisana za oko 300 učenika od šestog do devetog razreda područnih škola iz Mrkonjić Grada, Šipova i Jezera, koji su u okviru manifestacije “Igre bez granica” pokazali svoje umijeće u raznim disciplinama.

Loading...

Manifestaciju je organizovao Kulturno-sportski centar “Petar Kočić”, a takmičari su bili raspoređeni po kategorijama u disciplinama bacanje obruča, trčanje sa preponama, preskakanje konopca, sakupljanje loptica, trka sa balonima…

Prvo mjesto u kategoriji šestih, sedmih i devetih razreda osvojili su učenici OŠ “Nemanja Vlatković” iz Šipova, a prvo mjesto u kategoriji osmih razreda osvojila je OŠ “Ivan Goran Kovačić” iz Mrkonjić Grada.

Osim što su ovakve manifestacije veoma korisne za osnovce, oni se na njima odlično i zabave.

– Važno je da se družimo, nije nam bilo naporno i radujemo se sljedećim druženjima – istakla je učenica devetog razreda Violeta Gvero.

Načelnica Mrkonjić Grada Divna Aničić je istakla da su manifestacije ovog karaktera veoma značajne za Mrkonjić Grad, jer na taj način podstiču mlade da se bave fizičkim aktivnostima.

Odzivom takmičara i brojem posjetilaca veoma je zadovoljan i direktor Kulturno-sportskog centra “Petar Kočić” Boro Boškić, koji smatra da zdravlje djece treba da bude prioritet, a bitan aspekt zdravlja je fizička aktivnost.

Podršku ovoj manifestaciji dao je generalni sponzor Nova banka, a podrška nije izostala ni od opštine Mrkonjić Grad i kompanije “Vivia”.

 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!