Banjaluka

Prodajni dan na “Banjalučkom festivalu cvijeća”

Podsjećamo sve sugrađane i naše goste da „Banjalučki festival cvijeća“ traje još danas (subota) i da će završnog dana, festival biti prodajnog karaktera gdje će posjetioci po povoljnim cijenama moći kupiti cvijeće, ali i dobiti praktične savjete o uzgoju i održavanju cvijeća.

Ova lijepa manifestacija zapravo predstavlja obnavljanje izložbe cvijeća koju je Banja Luka ranije imala, a u okviru priče o cvijeću, parkovima, novim alejama i drvoredima, ove godine je iz Holandije vraćen i tulipan pod nazivom „Banja Luka“.

– Grad Banja Luka je izuzetno zadovoljan odzivom cvjećara i zahvaljuje svim učesnicima koji su doprinijeli da se jedna lijepa tradicija obnovi. Nastojaćemo da u narednim godinama festival bude što masovniji i da postane jedan od prepoznatljivih događaja u našem gradu – kažu u gradskom Odjeljenju za komunalne poslove.

Na prvom „Banjalučkom festivalu cvijeća“ (Dom omladine) učestvuje 11 izlagača, a radno vrijeme festivala je od 11 do 19 časova.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!