Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Davor Dragičević predao još 300 prijava građana Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka

Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića (21), danas je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka predao još 300 prijava građana krivičnog djela ubistvo nad Davidom Dragičevićem protiv nepoznatog počinioca, javlja Anadolu Agency (AA), prenosi Fokus.

Dragičević je u ponedjeljak predao 100 prijava, juče 200, a najavio je da će u sljedećim danima predati 400 i 500 prijava, te da isto nastaviti i sljedeće sedmice. Prijave mu dostavljaju građani lično ili poštom.

David Dragičević je mladić iz Banjaluke čiji je nestanak prijavljen 18.marta, a tijelo pronađeno šest dana kasnije na ušću riječice Crkvena u Vrbas. Porodica mladića tvrdi da je on ubijen, a u znak podrške porodici u traganju za istinom u Banjaluci na Trgu Krajine danima se u 18 časova održavaju skupovi građana.

– Ako postoji volja da se riješi, ako ne postoji ja sam rješio pa ćemo vidjeti sljedeće korake. Kada oni kažu istinu pravda će bti zadovoljena i slučaj rješen – kazao je Davor Dragićević.

Tvrdi da je njegov sin položen u Crkvenu 24. marta u ranim jutarnjim časovima, a sve ostalo je montiran proces.

– Od prvog dana govorim da on nije bio u toj kući – kazao je on.

Naglasio je da je Davidov telefon i dalje aktivan.

– Niko mi ništa ne govori imam samo potvrdu o smrti iz Zavoda za sudsku medicinu. Tražio sam dajte mi samo jednu fotografiju, to sve rješava. Montiran proces od samog početka i prije 18. marta. Niko nije uhapšen ni priveden – rekao je Davor Dragičević.

Odgovarajući na pitanja novinara o mogućem motivu ubistva njegovog sina Davor Dragičević je rekao da je jedan od motiva to što se “nije uklapao u sistem i bio svjetla budućnost ove zemlje”.

– Motiva znam još ali ne mogu ih reći niti imena ubica. To ćemo reći na kraju. Naravno da sve znam – kazao je Dragičević.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button