Hronika

Banjaluka: Priveden nasilnik, pretukao maloljetnu djevojku

N. Stojković (19) uhapšen je juče u banjalučkom naselju Lazareva zbog sumnje da je na ulici pretukao svoju bivšu i to maloljetnu djevojku, saznaje Srpskainfo.

Kako nezvanično saznajemo, između Stojkovića i njegove djevojke je prvo došlo do svađe, a zatim ga je ona odgurnula i ogrebala.

-Nakon toga mladić je djevojku udario šakom i nanio vidne povrede –ispričao je jedan od očevidaca i dodao da je neko pozvao policiju koja je ubrzo došla. Prema našim informacijama, uhapšeni mladić je i član jednog sportskog kluba u Banjaluci.

Povrijeđena maloljetnica je prevezena u službu Hitne pomoći gdje su joj konstatovane povrede.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markonović rekla je da je policiji juče prijavljeno da je muškarac fizički napao žensku osobu.

-Dolaskom na lice mjesta zatečen je N. S. iz Laktaša koji je uhapšen zbog sumnje da je fizički napao maloljetnicu. O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se utvrde sve okolnosti zaprimljene prijave i da se dostavi izvještaj na tužilačku odluku – pojasnila je Markanovićeva.

(srpskacafe.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!