Politika

Ivanić: Vukota Govedarica i ja ćemo pobijediti zajedno sa narodom

Vukota Govedarica i ja ćemo pobijediti kandidate SNSD-a, poručio je srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić koji je i kandidat SzP za ovu funkciju na narednim izborima.

Ivanić optimistično vjeruje građanima da će od dvije opcije na izborima da izaberu pravu.

Loading...

“Dodik i ja smo ljudi koji imaju svoju političku težinu. Mislim da će ta bitka da dominira ovim izborima, a narod tu ima šansu da bira između dvije opcije. Ja ću da se zalažem za stabilnosti, normalnost i smirenost, a Dodik stilom kojim radi proizvodi neizvjesnost i rizik. Vukota Govedarica i ja zajedno sa ljudima ćemo da pobijedimo”, rekao je Ivanić gostujući u Dnevniku TV1.

Ivanić kaže da svoju retoriku neću mijenjati i sa Dodikom se neću takmičiti u teškim i neprimjerenim izjavama.

“Na prošlim izborima dobio sam više glasova i od Dodika, a nisma imao ništa od spektakularnih poteza. Čuvaću dignitet mog političkog protivnika, ne da vrijeđam i da se takmičim u bljuvotinama. Iznosiću stavove za koje se zalažem a to je jednostavna politika. Republika Srpska sa mnom je sigurna, pokazao sam da znam da branim interese Srpske i da ne pravim konflikt”, kaže Ivanić.

On je mišljenja da će Govedarica protiv Cvijanovićeve ide bez pritiska.

“Govedarica predstavlja običnog čovjeka. Predstavlja one koji nemaju bogate roditelje i znam da će se Govedarica zalagati da se običnom čovjeku pruži mogućnost da uspije. S druge strane je arogantna osoba koja je kopija svoga šefa i koja pokušava da koristi tešku retoriku koja joj ne leži. Mislim da su šanse Vukote Govedarice velike i da će pobjediti na ovim izborima”, kaže Ivanić.

Naglašava da je društvo u Srpskoj podijeljeno.

“Cilj je da svi koji su nezadovoljni izađu na izbore i glasaju, navodi Ivanić.

Što se tiče BiH, Ivanić je rekao da bez spremnosti na kompromis neće biti napretka ni prije ali ni poslije izbora.

(BN/TV1)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!