Politika

Mektić poručio Špiriću: Šta se petljaš u migrante, tu nema para!

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić je nakon sjednice Savjeta ministara kazao da je donesena odluka da na svakoj narednoj sjednici jedna od tačaka dnevnog reda bude izvještaj o stanju u oblasti migracija i pojačane migracione rute koja ide preko naše zemlje.

Podsjetio je i na izjavu zastupnika SNSD-a Nikole Špirića koji je bombastično govorio o ciframa migranata.

Imam poruku za Špirića: “Što se ti petljaš u ovo, ovdje nema para?” Ovdje je sve na kašičicu, ovdje uz velike napore se borimo protiv svih ovih problema. Ja bih ga uputio na tendere, nabavke i takve stvari u kojima je on stvarno ekspert da uradi sve i svašta pa čak i da nabavi auto koje je negdje u prodaji 110.000 KM, a on ga kupi za 250.000 KM, kaže Mektić.

Nikola Špirić kaže da nerado kometariše izjave ministra bezbjednosti. O broju migranata govori na osnovu istraživanja svojih kolega, univerzitetskih profesora, koji govore da su migranti stigli u BiH i prije nove godine.

“Mislim da se radi o čovjeku koji bi mogao biti jedinica za ljudsku glupost, nego ministar koji raspravlja o tome što ne zna. Svi znaju da su migracioni talasi, globalni, legalni ili ilegalni, praćeni neviđenom količinom nelegalnog novca ili je dio toga ili ne zna, to ga ne može iskupiti za neznanje. Radi se o nekompetentnom čovjeku i ucijenjenom ministru“, odgovorio je Nikola Špirić, poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!