Magazin

10 fotografija koje će vas prilično namučiti: Ko je ovde majka, a ko kćerka?

Kako starimo, tako se na našem tijelu i licu vide promjene, koža gubi elastičnost, javljaju se bore, kosa sijedi, kilogrami se lijepe… Polako ali sigurno na porodičnim fotografijama postaje jasno ko je mlad, a ko stari.

Ali nije tako baš kod svih. Neke mame zadržale su vitkost i mladolikost. Toliko su dobre u tome, da je na ovim fotografijama teško razaznati ko je majka, a ko kćerka. Možete li vi?

1. Imani Evans i njena mama Suzan


Imani ima 26 i radi na britanskoj televiziji zajedno sa majkom Suzan (desno) koja uskoro puni 50. Takođe, imaju zajednički blog o kuhanju.

2. Navja Naveli Nanda i njena mama Shweta Bachchan Nanda


Navja and Shweta potiču iz veoma moćne indijske porodice. Kćerka je 21-godišnja bolivudska zvijezda, a majka joj je televizijska novinarka koja je nedavno napunila 44 godine. Mama vodi uspješan modni biznis i sada želi da se okuša kao pisac novela.

3. Polina Maksimova i njena kćerka Svetlana Maksimova


Polina ima 28 godina i popularna je ruska pozorišna i filmska glumica. Odrasla je porodici glumaca Vladimira i Svetlane Maksimove. Njena prelijepa majka (desno) uskoro puni 53 godine, ali na slici izgleda mlado koliko i kćerka.

4. Rumer Vilis i njena majka Demi Mur


Rumer ima 29 godina, bavi se glumom, ali prije svega, ona je slavna zbog svojih roditelja koji su sjani glumci i holivudske zvijezde. Otac joj je Brus Vilis, a mama Demi Mur koja u novembru puni 56 godina.

5. Šanijes Herson i njena majka Evelin Lozada


Šanijes je 24-godišnja blogerka, model i učesnica rijalitija. U stopu prati svoju mamu Evelin, 42-godišnju zvijezdu američke televizije, koja je usput i model i spisateljica.

6. Ava Filipi sa majkom Riz Viterspun


Ava je 18-godišnja kćerka holivudske zvijezde Riz Viterspun (42) iz njenog prvog braka sa Rajanom Felipeom. Na svim fotografijama je očigledno da mnogo liči na majku i da će kao i ona imati uspješnu filmsku karijeru ili kao manekenka.

7. Sonja i Vera Brežnjeva


Sonja je kćerka popularne ruske pjevačice i glumice Vere Brežnjeve. Sonja je nedavno napunila 17 , a njena mama ima smo 36 godina. Ali na slici izgleda da su one dve najbolje drugarice koje nemaju više od 25 godina.

8. Ana Dinoto i njena majka Maja Ilana


Na ovoj fotografiji Ana ima 14 godina, a njena mama Maja 30 (lijevo) i prije bi se reklo da su sestre nego majka i kćerka.

9. Amber Le Bon i njena mama Jasmin


Amber je poznati model iz Engleske i najstarija je od tri kćerke frontmena benda Duran Duran, Sajmona le Bona i poznatog modela Jasmin le Bon (lijevo). Amber ove godine u avgustu puni 29, a njena mama u oktobru 54 godine.

10. Ana Nistrom i njena majka


Ana je popularna švedska blogerka. Ima 26, a njena mama 45 godina (desno). Na ovoj slici djeluju kao sestre, zar ne?

Da li ste uspjeli da prepoznate ko je stariji na ovim slikama?

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!