Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Počinju najmasovniji fitnes treninzi na otvorenom u Banjaluci

Najmasovniji fitnes trening na otvorenom “Dukat fit ljeto”, koji promoviše zdrav način života i obećava odličnu zabavu, počinje večeras u Banjaluci, a organizatori pozivaju građane da im se pridruže i naredni mjesec svako veče besplatno vježbaju u parku “Mladen Stojanović”.

Otvaranje sedmog “Dukat fit ljeta” zakazano je za 18.30 časova, a organizator ove tradicionalne manifestacije  Udruženje za sport i rekreaciju “L fit” očekuje više od 1.000 učesnika koji će doći na razgibavanje.

Predsjednik Udruženja “L-Fit” Lidija Ljubičić nada se da će park biti krcat i da će odisati dobrom energijom jer su pripremili zanimljiv program.

– Na otvaranje dolazi hrvatski fitnes trener Dalibor Petrinić koji će nakon vježbanja održati kratko predavanje o ishrani, te promovisati svoju knjigu “Ishrana za koju smo stvoreni” koju će učesnici imati priliku da kupe. Prvi ovogodišnji trening otvoriće naša gošća iz Srbije, trener Sanja Nikšić – rekla je Ljubičićeva.

Dodala je da ovaj projekat, koji je pokrenut s ciljem da građanima približi sport i razvije svijest o tome da je fizička aktivnost neophodna za zdravlje, iz godine u godinu privlači sve veći broj vježbača.

– Fitnes ljeto je najmasovniji trening pod vedrim nebom u našem gradu koji svake godine okupi između 900 i 1.120 učesnika. Za ovogodišnje treninge se prijavilo oko 820 učesnika ali očekujemo da dođe mnogo više građana jer prijava nije obavezna – rekla je Ljubičićeva i dodala da će na otvaranju učesnicima podijeliti akreditacije i majice.

Naglasila je da je program vježbanja prilagođen svima, od početnika do utreniranih osoba, te da će učesnici u banjalučkom parku od večeras do 8. jula vježbati po njenim instrukcijama, kao i trenera Simone Joksimović, Romane Stojanović, Nine Rakić, Ozrena Ćurlića, Tamare Bilbije i Suzane Babić. Treninzi će počinjati svako veče u 19 časova i trajaće sat vremena.

  • Treninzi su sastavljeni od različitih vježbi za tijelo, zumbe, kardio treninga do vježbi oblikovanja, tako da svako može pronaći sebe u nekom od programa – rekla je Ljubičićeva i dodala da će treneri davati i savjete o ishrani. Ona je pozvala sve građane da im se pridruže bez obzira na formu u kojoj se nalaze.

Lidija Ljubičića ističe da banjalučko fitnes ljeto ne bi bilo moguće bez podrške sponzora.

– Generalni sponzor je “Dukat fit”, a podršku su nam pružili i “Tropik”, “Hemofarm”, “Alfa plam”, “Triglav osiguranje”, “Enmon”, “Nektar pivo”, “Sarajevski kiseljak”, “Voda Jana” i “Kapriolo” – rekla je Ljubičićeva.

glassrpske.com

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button