Politika

SDS: Nakon vijesti Srne o “najjeftinijoj cijeni goriva” očekujemo i ostale podatke o sjajnoj ekonomskoj, privrednoj i sportskoj slici Srpske

Saopštenje za javnost SDS:

Srpska demokratska stranka pozdravlja sve vijesti novinske agencije SRNA u kojima se Republika Srpska predstavlja kao obećana zemlja, pa samim tim i saopštenje u kojem stoji da je „u Republici Srpskoj najjeftinije gorivo u Evropi“. Prema navodima SRNE, Republika Srpska je šampion u regionu kada su cijene benzina i dizela u pitanju, a daleko ispred Republike Srpske su i Crna Gora i Albanija.

Srpska demokratska stranka poziva novinsku agenciju SRNA da objavi i ostale podatke koji pokazuju sjajnu ekonomsku, privrednu i sportsku sliku Republike Srpske. Očekujemo da SRNA u narednim danima objavi da se Srbi iz dijaspore masovno vraćaju u Republiku Srpsku i da sa sobom dovode hiljade i hiljade Nijemaca i Austrijanaca koji će upravo u Republici Srpskoj potražiti bolji posao i lagodniji život.

 

 

Očekujemo da se, koliko sutra, u sekciji „ekonomija“, pojavi vijest i o sve boljem poslovanju ugašenih banaka i preduzeća u stečaju.

Smatramo da je neophodno ukazati građanima Republike Srpske i na sve češće dolaske japanskih stručnjaka koji upravo u Republici Srpskoj uče kako se grade auto-putevi i željeznice. Na servisu SRNE mora postojati mjesto i za pravosudne ustanove Italije koje naši stručnjaci obučavaju za borbu protiv mafije.

Na koncu, ali ne i najmanje bitno, očekujemo da SRNA obavijesti sve građane Republike Srpske, pa i RTRS, o grupi skandinavskih pravnika, profesora i priznatih stručnjaka koji upravo od nas uče sve o demokratiji i istinitom, profesionalnom i nepristrasnom izvještavanju javnih servisa.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!