Hronika

Ubijen iz puške dok je išao u gljive, supruga ga pronašla u lokvi krvi

Policija intezivno traga za nepoznatom osobom koja je u subotu u selu Dizdarlije kod Kozarske Dubice hicima iz puške ubila Milu Tubića (66) iz tog mjesta.

Članovi porodice od pokojnog Mile kao i komšije iz Dizdarlija kažu da niko nije imao motiv da ga ubije, jer je riječ o mirnom i povučenom čovjeku koji ni sa kim nije bio u svađi.

Loading...

Kako se saznaje, Tubić je ubijen sa više hitaca, a tijelo u lokvi krvi je našla njegova supruga Rada na oko 50 metara od kuće.

– Jedan hitac ga je pogodio u vrat, dok ima rana po tijelu i grudnom košu. Tek kad se završi obdukcija sa sigurnošću ćemo znati da li ga je ubica napao sa leđa – rekao je izvor blizak istrazi i dodao da je policija na mjestu ubistva našla četiri čahure od puške.

On je dodao da je jedan komšija ispričao da je rano ujutru čuo neke pucnje, ali da nije znao o čemu se radi.

Snaha ubijenog Mile ispričala je da je cijelu porodicu potresao ovaj slučaj i da im nije jasno ko bi imao motiv da ubije Milu.

Niko nam ništa ne govori, u policiji su nam rekli da će oni odraditi svoj posao, ali nam još nisu rekli šta bi mogao biti razlog da neko ubije Milu. Rekli su nam da će imati i više informacija kada bude završena obdukcija. Jedino što znam, jeste da policija privodi komšije i ispituje ih – rekla je snaha ubijenog.

Ona je istakla da je njen svekar bio dobar i pošten čovjek koji se nikada ni sa kim nije zamjerio, niti posvađao.

– Sa sigurnošću mogu reći da niko nije imao razlog da ga ubije. To je bio čovjek koji nikada ni mrava nije zgazio, niti se ikada sa nekim posvađao. Znam i da Mile nikome nije dugovao novac – pojasnila je naša sagovornica i dodala da očekuje od policije da što prije riješi ovo ubistvo.

Da je Tubić bio dobar čovjek potvrdila nam je i njegova komšinica sa kojom smo juče razgovarali.

– Kada sam čula da je Mile ubijen nisam mogla vjerovati, to me je veoma potreslo. To je bio jedan miran i povučen čovjek, za kojeg niko nije mogao reći nijednu ružnu riječ. Poznajem mu cijelu porodicu i brata i niko od njih nije nikada pravio neke probleme. Čula sam da je otišao brati gljive i da je tada ubijen – ispričala je ova komšinica.

Ona je dodala da je Tubić u Dizdarlijama živio sa suprugom i bavio se poljoprivredom.

– Ima dva sina koja su oženjena i koji više ne živi sa njima. Mislim da jedan od njih sa svojom porodicom živi u Prijedoru, a drugi u Kozarskoj Dubici – ispričala je pomenuta komšinica.

Portparol Policijske uprave Prijedor Vesna Pačariz rekli da je policiji ubistvo prijavljeno u subotu oko 14.15 časova.

– Policija u saradnji sa tužilaštvom, preduzima sve potrebne radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti i utvrđivanja identiteta osobe koja je počinila ubistvo – istakla je Pačariz.

 

 

Naređena obdukcija

U policiji su rekli da su nakon prijave da se desilo ubistvo obavili uviđaj u prisustvu ljekara mrtvozornika, gdje je utvrđeno da je muškarac ubijen.

– Po naređenju javnog tužioca Okružnog tužilštva Prijedor, biće obavljena obdukcija tijela Mile Tubića u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – istakli su u policiji, navodeći inicijale ubijenog.

(srpskainfo)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!