Banjaluka

Kao u Hičkokovom filmu: Vrane krvnički napale djevojke pred školarcima

Već smo pisali o napadu vrana, međutim opet su, u dva odvojena slučaja u banjalučkom naselju Starčevica vrane su napale djevojke, a jedan slučaj dogodio se u blizini pasarele koja je u neposrednoj blizini Osnovne škole Branko Radičević, a svjedočili su mu školarci.

Sve se dogodilo u par sekundi. Prvo sam primjetila da su vrane napale jednog čovjeka na biciklu, a ubrzo su se okomile na mene. Pješačila sam u neposrednoj blizini pasarele na Starčevici kada me odjednom udarila vrana u leđa. Okrenula sam se i vidjela kako se druga vrana spušta prema meni. Potrčala sam prema obližnjoj pekari i tako se spasila – gotovo u jednom dahu ispričala je Sanja A. iz Banjaluke.

Loading...

Dodaje kako je osjećaj straha bio neopisiv.

Ovom napadu svjedočilo je i nekoliko školaraca koji su bili na putu do škole, ali hrabre dječake ni zastrašujući vrisak djevojke nije spriječio da odu na nastavu.

Druga Banjalučanka Jelena J. imala je identično iskustvo, samo što je u njenom slučaju vrana bila još upornija.

Normalno sam šetala pored zgrade kada sam osjetila da me udarila ptica. Osjećaj koji me obuzeo se ne može opisati, ali ukratko bilo je užasno. Vrana je bila toliko uporna da je kada sam utrčala u stubište udarila u staklo od ulaznih vrata, a zatim odletjela – ispričala je Jelena J.

Nijedna od djevojaka nije mogla ni pretpostaviti šta bi mogao biti motiv napada, jer u blizini nisu vidjele ništa neobično.

Iz priča drugih prijatelja sam čula da vrane znaju napasti ako im ptić ispadne iz gnezda pa ga na taj način pokušavaju sačuvati, ali nisam vidjela ništa tome slično – dodala je Banjalučanka.

Napad i u Novoj Varoši

Vrane su napale i biciklistu u banjalučkom naselju Nova Varoš nanijevši mu lakše povrede.

Čovjek je normalno vozio biciklom kada ga je sa leđa udarila vrana i oborila. Vidio sam da je i vrana odmah pala pored čovjeka koji joj je vratio šutirajući je po betonu – ispričao je sagovornik koji je želio ostati anoniman.

(srpskainfo)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!