Banjaluka

Gradonačelnik ugostio najbolji razred maturanata Gimnazije

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić ugostio je danas razred maturanata banjalučke Gimnazije koji su ostvarili veliki uspjeh u školi uz prosjek ocjena 4,92.

Čestitajući im uspjeh u školi, gradonačelnik je maturantima poželio da upišu željene fakultete, te uspješan nastavak školovanja. Radojičić je podsjetio da razlog prijema nije samo uspjeh u školi, već i film koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama, a kojim su maturanti ovog razreda zapravo označili završetak školovanja.

Taj film je slika njihove mature, a glavni glumci su učenici ovog razreda. Svojom kreativnošću su pobudili posebnu pažnju, pogotovo jer se radi o odjeljenju sa visokim prosjekom ocjena. Oni su zapravo slika jedne lijepe i dobre Banje Luke, grada mladih, uspješnih i kreativnih ljudi – rekao je Radojičić.

Razrednica Milijana Šegrt, rekla je da je tokom četiri godine školovanja bilo lijepih i manje lijepih momenata, ali da za sva vremena ostaju ljubav i međusobno poštovanje učenika.

– Njihova velika sreća je što su uspjeli da organizuju svoje vrijeme i upravo im je ta organizacija pomogla da imaju odličan prosjek ocjena, ali i sve ono što su uspjeli da urade van škole. Lijepo smo se slagali i sarađivali, a ja se nadam da ću ove godine dobiti odjeljenje kojem ću moći da prenesem i ono što sam od svojih učenika naučila u protekle četiri godine – naglasila je Šegrt.

Predsjednik razreda Vid Kecman, zahvalio je gradonačelniku na prijemu i dodao da je film koji je urađen povodom mature u stvari posvećen svim učenicima ovog razreda i nešto što će ostati kao trajna uspomena.

Druženje sa maturantima Gimnazije, gradonačelnik Igor Radojičić je iskoristio i da uputi čestitku svim banjalučkim maturantima, sa željom da uspješno zakorače na sljedeću životnu stepenicu.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!