Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Nestao dizajner Darko Kostić: Raspisana potraga zbog SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA dječaka

Poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je poslije prijave da je seksualno uznemiravao maloljetnog dječaka L. J. (15) i policija je raspisala potragu za njim.

Prema saznanjima Blica, protiv Kostića je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku. U krivičnoj prijavi je navedeno da je maloljetnog dječaka, inače učesnika televizijske emisije “Neki novi klinci”, Kostić fotografisao i za to tražio novac.

– Kada se ispostavilo da dječak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dječak je zatim pobjegao i potom je policiji na Novom Beogradu podnijeta krivična prijava za seksualno uznemiravanje – otkriva izvor “Blica”.

Policija je Kostića tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bjekstvu, a policija i dalje traga za njim.

Kostić je prošle godine u junu priveden zbog posjedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemijska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a ljekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

(srpskainfo)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button