Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Porno zvijezda započinje političku karijeru: Objavila kandidaturu za guvernera

Ruska glumica u filmovima za odrasle Elena Berkova, koja je široj javnosti postala poznata nakon učešća u jednom rijalitiju, objavila je kandidaturu za guvernera u svojoj rodnoj Murmanskoj oblasti, na sjeveru Rusije.

Kampanju je već započela pitanjem koje je postavila svojim pratiocima na Instagramu, za koje se nada da su njeni budući glasači.

– Sa kojim problemima se suočavate u vašem gradu? Kako stoje stvari sa bolnicama, školama, jaslicama, stanovima? Želim saznati što više o svakodnevnom životu u Murmansku. Ja sam sa tobom – napisala je Elena Berkova.

U intervjuu za lokalni radio Elena je obećala da će objaviti svoj politički program i stav o problemima u regionu čim finalizuje svoju odluku.

Iako je ova odluka iznenadila mnoge, Elena je već najavljivala svoju političku karijeru, još 2009. godine, kada je rekla da će se kandidirati na jugu zemlje, u Sočiju.

Tada je snimila i videospot za kampanju, ali nikada nije bila registrovani kandidat.

Prije dvije godine, 2017., najavila je da će ući u trku na predsjedničkim izborima 2018. godine. Tada je obećala da će u školama biti uvedeni ispiti iz seksa, a da će za seksualno uznemiravanje uvesti smrtnu kaznu. Međutim, kandidatura joj je umakla iz proceduralnih razloga.

Berkova je tada imala 32 godine, a ruski zakoni kažu da predsjednički kandidat ne može biti mlađi od 35.

Nada se da će ovoga puta biti treća sreća, iako je i posljednji pokušaj nedavno bio ugrožen njenim zdravstvenim stanjem. Konstantne dijete i gust raspored doveli su je do bolnice zbog iscrpljenosti. Takođe je prolazila kroz težak period zbog razvoda od petog muža.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button