Politika

UDARILA KRIZA: Sin Željke Cvijanović prodaje BMW za 45 hiljada KM! (FOTO)

Sin premijerke RS Željke Cvijanović, Filip, objavio je na jednom popularnom bh. sajtu oglas o prodaji svog BMW-a i to za 44.500 hijada KM!

Da li je mladog Filipa Cvijanovića na prodaju skupocjenog BMW-a 530d xDrive natjeralo poskupljenje goriva, ili planira da auto iz 2011. godine zamijeni novim i skupljim, nije nam poznato.

Loading...

Jedan od korisnika Tvitera koji je pronašao ovaj oglas našalio se da je kriza zbog ogromnih akciza na gorivo uzela maha pa je „Biserkin sin“ odlučio da proda svoj niskobužetni automobil.

Od uvođanje akciza na gorivo 1. februara, za koje se najviše zalagao SNSD, cijena goriva je porasla za 40 feninga po litru, pa nije isključeno da BMW od 250 konja i 3000 kubika više nije poželjan jer troši puno.

Kako se navodi u oglasu, među opremom luksuznog BMW-a su velika navigacija, automatski mjenjač, kožna sjedišta, originalne felge. BMW posjeduje i nove ljetne gume, a prodavač kupcu nudi i gratis zimske gume koje su vožene samo jednu zimu.

Vozilo je redovno servisirano u ovlaštenog BMW servisu i prešlo je 177 hiljada kilometara. Moguće je da je i visoka kilometraža upravo jedan od razloga za prodaju automobila, jer je jedan od komentara na Tviteru bio da je takav auto najbolje prodavati prije drugog velikog servisa.

Vjerovatno svjestan nedostatka kupaca sa gotovinom, prodavac je u oglasu naveo da pristaje i na zamjena za drugo vozilo, a prednost daje Mercedesu, Audiju, ili Range Roveru.

Podsjetimo, Filip Cvijanović je 2014. godine dobio posao pripravnika u „Elektroprenosu BiH“ iako je imao najmanji prosjek ocjena u odnosu na ostalih 12 kandidata koji su se prijavili na to radno mjesto.

Kao i većina uspješne djece visokih funkcionera SNSD-a i predstavnika vlasti u Republici Srpskoj, i premijerkin sin posjeduje privatnu firmu. On je 2016. godine otvorio firmu „PILON“, kojoj joj je osnovna djelatnost izgradnja stambenih i nestambenih objekata.

Da su Cvijanovićevi familijarno preduzetni dokazuje i drugi sin Željke Cvijanović, Stefan. On je u Banjaluci otvorio firmu „Prim“ d.o.o. koja se bavi trgovinom na veliko hemijskim proizvodima.

(istinito)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!