Politika

SZP poručuje predsjedniku: Tužno je što Dodik prijeti čistačicama, kuvaricama i portirima

Tužno je da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovo dijeli narod i otvara svoje Crne knjige, prijeteći čistačicama, kuvaricama i portirima.

Ne znamo kojim metrom Dodik mjeri koja čistačica i koji portir su ”izdali interese Republike Srpske”, ali znamo da se svi Srbi zaposleni u institucijama BiH svaki dan na svojim radnim mjestima bore za Republiku Srpsku i srpski narod, za razliku od poslanika SNSD koji se na poslu pojave dan ili dva dana mjesečno a onda glume patriote sa distance. Među tim ljudima kojima Dodik prijeti su djeca i supruge palih boraca, kao i borci koji su stvarali Republiku Srpsku.

Loading...

I kada već govori o ”izdajama”, želimo Dodika javno da pitamo: Da li izdajnicima smatra i sinove Nikole Špirića i Željke Cvijanović koji rade u institucijama BiH? Da li izdajnikom smatra i vlasnika Prointera jer sa Upravom za indirektno oporezivanje ima ugovore vrijednosti blizu milion KM?

Predsjedniče, da li je izdaja da Okružno tužilaštvo u Banja Luci tri mjeseca ne daje kvalifikaciju o smrti Davida Dragičevića?

Da li je izdaja da Elektroprivreda Republike Srpske, u godini u kojoj grca u gubicima, prebaci šest miliona KM firmi za savjetovanje koja ima tri zaposlena?

Da li je izdaja da Fond zdravstvenog osiguranja koji nema novca za osnovne lijekove kupuje IT opremu vrijednosti 23 miliona KM plus PDV od Vama bliskih ljudi?

Sada Vas pozivamo, predsjedniče, pobrinite se da institucije, u kojima tvrdite da imate uticaj, rade svoj posao jer nema veće izdaje od te da troše novac naroda koji je sve siromašniji, a da nisu u stanju okvalifikovati smrt jednog mladog čovjeka niti razriješiti ijedan predmet organizovanog kriminala.

 

(sdsrs)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!