Banjaluka

Davor Dragičević: David Dragičević u krvi nema narkotika, šta ćemo sada? (FOTO)

Devedesetčetvrti dan, 27.6.2018., na trgu pravde i istine, su se građani okupili da pruže podršku grupi Pravda za Davida.

Davor Dragičević se obratio građanima i vladajućim fukcionerima ove države.

David Dragičević u krvi nema narkotika. Ćulume, Lukaču, Iliću, Dodiku, Željka, Karanu, Vrećo, Lepiru to smo svi znali.
Što se tiče hemikalija, nikad ništa nije uzeo. Šta ćemo sada? Šta ćemo sa konferencijom 26.3.2018. godine. Gospodo svi koji ste bili na toj konferenciji svi niste više saučesnici, vi ste ubice djeteta od 21 godinu. Mog sina, umjetnika, repera studenta dva fakulteta, svijetle budućnosti Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Imate lapsus za lapsusom. od 18.3. ja nemam lapsus za lapsusom.

– Otmica, silovanje masakriranje mučenje na kraju položen u kanalizaciju 24. u ranim jutarnjim časovima su na žalost pripadnici MUP-a Republike Srpske
Imate video materijal, sve dokaze, ne izlazite.

Želim sutra, prekosutra da Tužilaštvo izađe sa kvalifikacijom djela, nije meni više bitno, da li će biti u pitanju ubistvo ili da li će biti obustavljena israga. Svi ljudi oko a mene ja posebno znamo šta je bilo sa Davidom Dragičević. Samo čekamo da čujemo nadležne institucije, šta će reči tj zločinci i ubice. – rekao je Davor

– Za klevetu tužiću lično vas, imenom i prezimenom. Ne želim od ove države ni jedan fening. Da država plaća tj. da mi plaćamo. Platićete vi lično svojom imovinom koju imate. Poslije oktobra nećete, gospodo ubice i zločinci, imati ništa.

Još jednom svima vama bi se zahvalio na nesebičnoj podršci za mog sina, za mene, za vas, za vašu djecu, za vaš opstanak ovdje.

Davor se posebno zahvalio BN televiziji, koja je od prvog dana uz grupu Pravda za Davida.

Vrećo, Lepiru

Rekao si meni lično da su tjelesne povrede lakše. Ako ti to liči na lakše tjelesne porede, u redu.
Reko si meni lično da ćeš sve uraditi, u skladu sa svojim ovlaštenjima da istražiš ubistvo Davida Dragičevića. Ništa nisi uradio.
Ja njima ni jedan više dokaz neću dati.

Ovo što imam, dao mi je častan i pošten pripadnik MUP-a Republike Srpske, inspektor Siniša Kostrešević.

Narodna Skupština

Trećeg jula, na Narodnoj skupštini, doći će pitanje, ubistvo Davida Dragičevića. Ovdje na Trgu Davida Dragičevića će biti ime, prezime i matični broj svakog poslanika koji ne bude digao ruku za istinu i pravdu. Možete gospodo samo glasati da ili ne. Za mene, za nas ne postoji suzdržan. Samo postoji crno ili bijelo. Nema sivo.
Postoji samo istina i pravda. Ostaćete ovdje na Trgu Davida Dragičevića, na zidu srama, za našu djecu, očeve, majke, izloženi imenom i prezimenom. – poručio je Davor

Kolumna koju je naša Daniela Ratešić Došen danas objavila, pročitana je potom na Trgu. (tekst možete pročitati na ovom linku

 

Davor se još jednom večeras obratio skupu

Mi dobro znamo ko smo, oni su ubice i zločinci. Dragi moj sine, dušo moja!
Dragi naš Davide, dušo naša!

Tvoj tata je učestvovao u stvaranju ove države. Tebe kao mog sina, moje duše je ubila ova država.
Bolovao sam 3-4 godine dok nisam prohodao. Moje srce će bolovati do kraja života ali ću prohodati za tebe dok ne bude došla istina i pravda. Jutros sam bio u tvojoj sobi, nakon dugog vremena. Gle čuda, uđem u sobu, nema lopova u sobi, nema narkomana u sobi, nema samoubice u sobi.
Al’ na žalost, nema ni mog Davida!

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!