Banjaluka

Davor Dragičević: Stigao je prvi TOKSIKOLOŠKI NALAZ, Davidova kosa testirana na 200 opijata. Šta ćemo sad? (FOTO/VIDEO)

I večeras u 19:30 časova na Trgu Krajine u Banjaluci, okupili su se građani kako bi izrazili nezadovoljstvo dosadašnjom istragom o smrti Davida Dragičevića i podržali njegove roditelje u borbi za pravdu i istinu.
Davor Dragičević, Davidov otac je na večerašnjem okupljanju rekao da je smrt njegovog sina organizovano ubistvo od strane institucija RS.

„Zločinci i ubice šta ćemo sada kada imam sve nalaze“, upitao je Davor Dragičević, aludirajući na toksikološki nalaz koji je prije tri sata objavio na FB stranici Pravda za Davida. Nalaz je radila laboratorija iz Beča, a kako je naveo Dragičević, isti je potvrdio jedino nisku koncentraciju THC(MARIHUANA) 0,01ng/mg u periodu od zadnjih šest mjeseci, a Davidova kosa je testirana na 200 različitih opijata uključujući i ulične droge. 

Loading...

Dragičević je ponovio ono što je danas potvrdio, a to je da je Tužilaštvo RS već okvalifikovalo Davidovu smrt kao ubistvo, te da se samo čeka zvanična potvrda iz te institucije.

Podsjetio je da je u toku je sjednica Narodne skupštine RS, gdje se raspravlja o izvještaju Anketnog odbora, te poručio poslanicima da se tokom glasanja opredjele jesu li za istinu i pravdu i da živimo u uređenoj državi ili nisu. Ako smrt njegovog sina ne bude okarakterisana kao ubistvo očekuje da poslanici opozicionih partija napuste sjednicu NSRS.

„Državo, šta si mi uradila? Ubila si mi dijete, nije poginuo na pješačkom prelazu, ubila si ga, bacila u kanalizaciju“, rekao je Davor Dragičević, nakon čega su građani skandirali „Ubice, ubice“.

Izvor
6yka
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!