Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Košarac o postovima koji su se pojavili na društvenim mrežama: Prizemna i bijedna predizborna kampanja protiv Cvijanovićke

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac najoštrije je osudio “prljavu i klevetničku predizbornu kampanju” koja se putem određenih medija, internet portala i društvenih mreža vodi protiv predsjednice Vlade i kandidatkinje SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović i njene porodice.

– Riječ je o bijednim, prizemnim klevetama i prljavoj predizbornoj kampanji onih koji nemaju nikakav program, niti ideju kako da pobijede Željku Cvijanović, uspješnu predsjednicu Vlade i istinskog borca za Republiku Srpsku – rekao je Košarac komentarišući postove koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji članove porodice premijerke Republike Srpske dovode u vezu sa smrću Davida Dragičevića. 

Košarac je naglasio da je uvjeren da iza ovakvih kleveta i prljavih podmetanja stoje “one političke partije koje su u protekle četiri godine u Sarajevu izdale interese srpskog naroda, vodeći specijalni rat protiv Republike Srpske i njenih institucija”.

– U trenucima u kojima na ovako jadan način pokušavaju da joj oblate porodicu, Željka Cvijanović se snažno bori da se u Republici Srpskoj povećaju plate i penzije. U tome je njena veličina i u tome je razlika između onih koji vode Republiku Srpsku i njene institucije i onih koji uporno pokušavaju da je sruše, šireći dezinformacije i lažne vijesti putem medija, portala i društvenih mreža – upozorio je Košarac. 

On je autorima lažnih vijesti i prljave kampanje poručio da prestanu da politički zloupotrebljavaju slučaj tragične smrti Davida Dragičevića.

– Onima koji ovo rade nije cilj da se riješi slučaj i sazna puna istina o smrti Davida Dragičevića. Jasno je da je cijeli taj slučaj politički instrumentalizovan i zloupotrijebljen u prljavoj kampanji protiv aktuelne vlasti u Republici Srpskoj – zaključio je Košarac.

(srpskainfo)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button