Politika

“Slučaj David” okarakterisan kao ubistvo, izvještaj Anketnog odbora nije prihvaćen

Želimi Lepir, glavni javni okružni tužilac banjalučkog Tužilaštva potvrdio je da je slučaj “Dragičević” okarakterisan kao ubistvo.

“Uskoro ćemo objaviti saopštenje i javnosi će biti sve jasno”, rekao je Lepir. 

Da je naredba donesena o sprovođenju istrage o ubistvu Davida Dragičevića u petak, danas je Lepir potvrdio i poslaniku NDP-a Draganu Čaviću, koji je o tome upoznao NSRS nakon pauze.

Loading...

Naredba je donesena u petak i proslijeđena je nadležnom sudu 29. juna. Sud je dao saglasnost na naredbu o sprovođenje istrage o ubistvu Davida Dragičevića, koja je jutros proslijeđena MUP RS”, kazao je Čavić, prenoseći riječi Lepira u parlamentu Srpske.

Lepir je, kako je rekao Čavić, potvrdio da se radi saopštenje koje će biti prosleđeno javnosti tokom dana ili sutra ujutro. 

Nakon ovog ponovo je bila kratka pauza u NSRS, nakon koje su poslanici nastavili da se izjašnjavaju o izvještaju Anketnog odbora koji nije prihvaćen, jer su poslanici skupštinske većine i nakon saznanja o tužilačkoj odluci da se radi o ubistvu bili uzdržani.

U izvještaju Anketnog odbora je navedeno da postoji osnov sumnje da je David ubijen.

(BN)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!