Društvo

MUP apelovalo da na ponašanje građana tokom današnjeg okupljanja na Trgu Krajine

MUP – Republike Srpske apelovalo je da građani svojim ponašanjem tokom današnjeg okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci ne ugrožavaju svoju i bezbjednost drugih učesnika, te da poštuju upozorenja i naredbe policijskih službenika.

Iz MUP-a su saopštili da se preduzimaju sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem da ovo okupljanje građana protekne mirno i dostojanstveno, te da je tim povodom u Ministarstvu formiran štab akcije, koji je zadužen za planiranje i praćenje obezbjeđenja događaja.

“S tim u vezi, biće angažovan potreban broj policijskih službenika koji će vršiti redovno obezbjeđenje skupa. S obzirom da se očekuje povećana frekvencija građana, biće pojačane kontrole u saobraćaju”, naveli su iz MUP-a.

Iz MUP-a napominju da je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić na zahtjev Policijske uprave Banjaluka donio naredbu o privremenoj zabrani točenja alkohola i rada ugostiteljskih objekata u centru grada.

Kompletan tekst ove naredbe možete pogledati ovdje.

(srna)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!