Banjaluka

Gradonačelnik naredio: Zbog skupa Pravda za Davida, zabrana točenja alkoholnih pića i rada lokala

Na osnovu zahtjeva Ministarstva unutrašnjih poslova RS, gradonačelnik Igor Radojičić donio je naredbu kojom se sutra, 7. jula, od 12 do 16 časova privremeno zabranjuje točenje alkoholnih pića u određenim ugostiteljskim objektima u dijelu centra grada i njihovom organičenom radnom vremenu u periodu od 16 do 22 časa.

Kako je navedeno u naredbi, u vremenu od 12 do 16 časova, privremeno se zabranjuje točenje alkoholnih pića u ugostiteljskim objektima u dijelovima ulica: Ive Lole Ribara, Gajeva, Marije Bursać, Vidovdanska, Trg srpskih junaka, Veselina Masleše, Jevrejska, Kralja Petra I Karađorđevića, Srpska, Kralja Alfonsa XIII, te na Trgu Krajine i u Parku „Petar Kočić“.

Takođe, istim objektima u vremenu od 16 do 22 časa, privremeno se zabranjuje rad.

Gradonačelnik je donio ovu naredbu na zahtjev Ministarstva unutrašnjih poslova RS – Policijske uprave Banja Luka čiji je zadatak da obezbijedi nesmetano održavanje javnog skupa pod nazivom „Pravda za Davida“.

Kompletan tekst ove naredbe možete pogledati ovdje.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!