Politika

Vujičić: Zavod u ovoj godini uticao na zapošljavanje oko 5.000 ljudi

U periodu kada je PDP upravljao Vladom Republike Srpske bilo je 200.000 nezaposlenih, dok ih sada ima 107.000, a samo u ovoj godini republički Zavod za zapošljavanje je svojim projektima direktno uticao na zapošljavanje oko 5.000 lica, rekao je Srni direktor Zavoda Miroslav Vujičić.

Povodom današnje ocjene PDP-a da je neophodno osposobiti Zavod da bi prestao da bude “statistička ustanova koja evidentira broj nezaposlenih i počeo da radi kao posrednik pri zapošljavanju”, Vujičić je pitao PDP, koji je na vlasti na nivou BiH, šta je ta stranka uradila po pitanju smanjenja nezaposlenosti u Republici Srpskoj.

Loading...

Vujičić je ocijenio da je PDP, s ciljem predstojeće političke kampanje, uvijek spreman da kritikuje institucije.

– Јedino šta su radili jeste kočenje svih projekata Vlade Republike Srpske. Odlični su bili kada je trebalo zaustaviti investicije Vlade, kada je trebalo blokirati 750 miliona. Tu su bili revnosni. Toliko o njihovim idejama i spremnosti za rad, smatra Vujičić.

On je poručio članovima PDP-a da se prije iznošenja saopštenja kojim zbunjuju i dezinformišu javnost Republike Srpske, prvo informišu.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!