Hronika

TUGA Sahranjen mladić koji je stradao u nesreći u kanjonu Tijesno, otac mu se utopio u Plivi prošle godine

Više stotina mještana, komšija, prijatelja i rodbine došli su na posljednji ispraćaj tragično nastradalom 24-godišnjem Luki Skopljaku, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kada je manji kamion s radnicima sletio u korito Vrbasa.

Tuga za prekinutom mladošću vladala je među stanovnicima Jezera gdje je Luka Skopljak juče sahranjen. Da podjele bol i tugu s porodicom Skopljak, sahrani na Gradskom groblju prisustvovali su još i predstavnici iz javnog i političkog života opštine Jezero, radne kolege i lovci.

Foto: Siniša Pašalić
Foto: Siniša Pašalić

Podsjećamo, saobraćajna nesreća se dogodila u petak u 16.54 sati kanjonu Tijesno nadomak Banjaluke kada je manji kamion s radnicima sletio u korito Vrbasa.

Loading...

Tokom uviđaja utvrđeno je da je osim Forda, kojim je upravljao stradali Skopljak, u nesreći učestvovao i Golf 5 za čijim volanom je bio Srđan Kuzmić (34) iz Banje Luke. Oba vozila kretala su se prema Jajcu i pretpostavlja se da je nesreću izazvao Skopljak koji je, prilikom preticanja, zakačio Golf.

foto: Siniša Pašalić
foto: Siniša Pašalić

U vozilu su se nalazila još tri radnika jajačke firme „Metaling“ koja su se vraćali kućama nakon što su u Banjaluci završili s poslom. Josip Blažević, Dragan Baković i Miroslav Danilović uspjeli da se spase doplivavši do obale, dok je nesrećni Luka Skopljak ostao zaglavljen u vozilu koje je ubrzo potonulo

Tragično nastradali Luka Skopljak bio je zaposlen u Metalingu, firmi koja se bavi proizvodnjom i montažom metalnih konstrukcija. Svaki slobodan trenutak provodio je najčešće u prirodi, a bio je i strastveni lovac.

Iza Luke su ostali supruga Milica i njihov sinčić, koji je nedavno napunio godinu.

Otac izgubio život prošle godine

Krajem juna prošle godine pod nesretnim okolnostima Lukin otac Dušan (59) izgubio je život. Njegovo tijelo je pronađeno u koritu rijeke Plive, nedaleko od njegove kuće.

Obdukcijom je utvrđeno da u tom slučaju nije elemenata krivičnog djela, a smrt je nastupila utapanjem. Istražioci nisu mogli precizirati pod kojim okolnostima se Skopljak utopio.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!